Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری توضیحاتی پیرامون متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری، برنامه اعزام بازنشستگان به سفرهای سیاحتی و زیارتی، اعطای وام ازدواج به فرزندان آنها و.... ارائه کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، محمد اسکندری در هفدهمین سالروز گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان که به همت صندوق بازنشستگی کشوری در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد با اشاره به ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری گفت: هم در فصل بودجه در سازمان برنامه و هم در مجلس بسیار تلاش کردیم که در کمیسیون تلفیق بیاید، مطرح هم شد اما ایراد مالی به آن گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اکنون آیین نامه پیشنهادی ما در این زمینه آماده ست و امروز به وزارتخانه می‌فرستیم تا به دولت ارسال شود. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه در فصل بودجه پیشنهاد داده بودیم دستگاه‌های اجرایی هرچقدر بودجه کمک های رفاهی می‌گیرند ۲۰ درصد آن به بازنشستگان تخصیص یابد گفت: پیشنهاد ما این است که این موضوع در قالب حکم ساده در بندی در قانون بودجه بیاید و اجرا شود، بار مالی جدیدی هم ندارد. 


اسکندری با اشاره به بحث تامین مسکن بازنشستگان گفت: این مهم، در وزارتخانه در دست پیگیری است. چندماه قبل درخواست کردیم در استان ها زمین هایی معرفی کنند و هر استانی اعلام کرد به وزارت راه منعکس کردیم. منتها هنوز خبری درباره آن نشده است. امید است بتوان در این دولت خبر خوشی در این باره داشته باشیم. 


وی ادامه داد: به جد پیگیر تشکیل شورای عالی کانون ها هستیم. اگر بازنشستگان کانون منسجمی داشته باشند بهتر می‌توانند از حقوق خود دفاع کنند. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه اکنون ۱۲ درصد منابع پرداخت حقوق ها را از محل سرمایه‌گذاری های اقتصادی خود  تامین می‌کنیم، در حالی که قبلا این رقم صفر تا ۵ درصد بود ادامه داد: البته به صندوق ها فشار وارد می‌شود. ضمن اینکه ۲۴ هزار میلیارد تومان از محل کسورات شاغلین دریافت می‌کنیم و می‌توان گفت بیش از ۲۸ درصد منابع حقوق توسط خود صندوق و کسورات کارمندان تامین می‌شود و این سهم در دو سه سال اخیر بیشتر شده است. 


اسکندری افزود: یک تنخواه ۲۰۰۰ میلیارد تومانی نیاز داریم تا کسورات از بازنشستگان را که با تاخیر پرداخت می‌شود را تسویه کنیم. کسورات با ۳۰ تا ۴۵ روز تاخیر پرداخت می‌شود که از سازمان برنامه درخواست کردیم بودجه آن را به ما تخصیص دهند.

 
وی با اعلام این خبر که برنامه سفرهای بازنشستگان نیز فردا ابلاغ می‌شود گفت: البته بودجه محدود بود. وام ازدواج فرزندان نیز یک مرتبه به روز شده و سعی می‌کنیم دوباره آن را به روز کرده و به مشمولان بدون صف بپردازیم. رقم وام بازنشستگان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است. 


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه همواره مشکلاتی برای اقشار مختلف چه شاغلین، بازنشسته ها و چه بیکاران وجود دارد افزود: نمی شود نسبت حقوق شاغلان به بازنشستگان در یک دستگاه ۱۵۰ درصد و در دستگاه دیگر ۷۰ درصد باشد. این تبعیض‌ها آزاردهنده هستند. پیشنهاد قانون جایگزین نظام تامین اجتماعی چندلایه را آماده و به وزارت رفاه ارسال کرده‌ایم و فکر می‌کنم این روند به سمت عدالت برود. نمی‌توان منکر وضعیت فعلی معیشتی بازنشستگان شد. از همه کسری‌ها و نواقصی که در مدیریت و اقدامات ماست عذرخواهی می‌کنم.

 
اسکندری همچنین درباره متناسب سازی حقوق‌ها در سال ۱۴۰۱ گفت: فرمول متناسب سازی هنوز مشخص نیست. این نسبت ۹۰ درصدی همترازی حقوق بازنشستگان و شاغلان در گروه‌های بیست گانه، برقرار است اما دو تعبیر در این زمینه وجود دارد. یکی اینکه به بازنشستگانی که پس از اسفند ۱۴۰۰ بازنشسته شده اند باید برایشان متناسب سازی انجام شود. تعبیر دوم اینکه درست است که اکنون در هر ۲۰ گروه، ۹۰ درصد برقرار است اما برخی دستگاه‌ها زیر ۹۰ درصدند که در قانون و بخشنامه‌ها نیست و باید اصلاح شود و این ۹۰۰۰ میلیارد تومان اینجا خرج شود یا به طور کلی برای همه باشد؟. در هرحال هنوز سازمان برنامه به ما فرمول اعلام نکرده است. 


وی ادامه داد: قرار است در ازای بودجه متناسب سازی به ما سهام بدهند. می‌گویند سهام را بفروش و پولش را به خزانه بریز تا ما آن را به شما برگردانیم. مگر ما سهام فروشیم که جای سازمان خصوصی سازی این کار را انجام دهیم؟ باید پول به ما داده شود. 


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره معوقات ۱۵ درصدی احکام بازنشستگان علوم پزشکی نیز گفت: چندماه قبل گفتند معوقات پرداخت شده و صندوق در حساب بانکی‌اش گذاشته، در حالی که اعتبار ۱۵ درصد تامین نشده و خود ما هم پیگیر هستیم. 


اسکندری در پایان اضافه کرد: طرح های خرید لوازم خانگی ایراداتی داشت که رفع شده و به زودی طی امروز و فردا کارهای ثبت نامش شروع می‌شود. 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: صندوق بازنشستگی ، متناسب سازی حقوق بازنشستگان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی متناسب سازی حقوق بازنشستگان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری متناسب سازی حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علیرضا منادی سفیدان» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات مجلس پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم تقسیم بندی به این صورت باشد که ۲۰ درصد نمایندگان اقلیت اصلاح طلبی، ۳۰ درصد مستقل و ۵۰ درصد اصول‌گرا باشند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باید چرخه آموزش و پرورش اصلاح و مسائل و مشکلات معلمان برطرف شود، حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد، بنابراین در دستمزد کارگران و بازنشستگان باید اصلاحاتی انجام شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اکنون رئیس کمیسیون آموزش مجلس هستم و قصد دارم در این کمیسیون بمانم چراکه اهمیت فراوانی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از چالش‌های استان ما تنش آبی است که با کمبود آب روبرو بوده و نیازمند برنامه میان مدت و بلند مدت است،

استقرار مس آذربایجان نیز ضروری است با اینکه رئیس جمهور دستور داده اما همچنان عملیاتی نشده است.

حاشیه نشینی تبریز سومین چالش ماست، میزان فقرا افزایش و تعداد ثروتمندان کاهش می‌یابد، برخی مدارس فرسوده شده و نیازمند بازسازی هستند، زیرساخت راه و جاده مشکلات متعددی دارد، آزادراه تبریز-زنجان شاهراه ترانزیتی است و وضعیت مناسب ندارد.

کد خبر 6080896

دیگر خبرها

  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • حداقل حقوق بازنشستگان 35 درصد افزایش یافت
  • حقوق بازنشستگان ۳۵ درصد افزایش یافت
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • بهادری جهرمی: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت