Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در تشریح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران این وزارتخانه در سال ۱۳۹۹ گفت: عمده احکام بازنشستگان دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری وابسته به وزارت عتف صادر شده و بخش باقیمانده نیز با هماهنگی صندوق بازنشستگی کشوری در مرحله پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر محمدتقی نظرپور ضمن بیان این مطلب به تشریح  متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۹ پرداخت و گفت: در اجرای ماده ۳۰ قانون برنامه ششم توسعه و مصوبه اول مهرماه ۱۳۹۹ هیئت وزیران مبنی بر متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران، جلسات متعدد و مشترکی فی مابین حوزه اداری، مالی و مدیریت منابع با سازمان برنامه و بودجه، صندوق بازنشستگی کشوری تشکیل شد. از همان ابتدا از وزارت علوم درخواست شد نحوه محاسبه امتیازات و ضرایب رتبه‌ها برای اعضای هیات علمی و غیرهیئت علمی را برای دفتر سلامت بیمه‌های اجتماعی سازمان برنامه و بودجه برای بررسی و انعکاس به صندوق بازنشستگی کشوری تهیه شود.

وی افزود:  معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم بر اساس آیین نامه‌های استخدامی اعضای هیئت علمی و غیرهیئت علمی و با هماهنگی صندوق بازنشستگی کشوری برای اعضای هیئت علمی، جدول امتیاز گروه‌های شغلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی در قالب مرتبه علمی پایه و تعیین امتیاز ارائه نمود که به حول قوه الهی توسط صندوق بازنشستگی کشوری پذیرفته شد و از تاریخ اول مهرماه ۱۳۹۹ همسان‌سازی اعضای هیئت علمی بازنشسته با شاغلین به اجرا در آمده است.

به گفته معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، درخصوص کارکنان غیر هیئت علمی ابتدا در مرحله اول بر اساس قانون نظام هماهنگ پرداخت و قانون خدمات کشوری و افزایش ابلاغی مورخ ۲۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به میزان ۳۰ درصد حقوق و مزایای اعمال گردید و احکام توسط صندوق بازنشستگی کشوری از تاریخ اول مهرماه ۱۳۹۹ صادر شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه اعضای غیر هیئت علمی وزارت علوم از آیین‌نامه‌های خاص خود استفاده می‌نمایند، متاسفانه عدم توجه به جزئیات و فوق‌العاده‌های مندرج در آن آئین‌نامه باعث شد که حقوق‌های اصلاح شده در آن تاریخ (اول مهرماه ۱۳۹۹)، پاسخ‌گوی مطالبات بازنشستگان نباشد، مجدداً طی مکاتبه و جلسه با معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان برنامه و بودجه کشور، مدیران، مشاوران مدیریت دفتر سلامت و بیمه اجتماعی آن سازمان برگزار  شد که به همین منظور کارگروهی از مدیران و مشاوران سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان بازنشستگان تشکیل و مقرر شد گزارش نهایی به ریاست  آن سازمان ارائه تا تصمیم گیری لازم به عمل آید.

به گفته این مقام مسئول، پس از تشکیل جلسات کارشناسی کارگروه مذکور، پیشنهاد اصلاحی تهیه و دستورالعمل اصلاحی با تایید معاونان رئیس جمهور به وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به منظور ابلاغ به صندوق بازنشستگی کشوری اعلام شد تا به مرور نسبت به اصلاح احکام اقدام شود.

دکتر نظرپور افزود: در ادامه کارشناسان صندوق بازنشستگی کشوری برای اجرای دستورالعمل اصلاحی مشکلات ساختاری از جمله مشکلات بارگذاری در نرم افزارهای آن صندوق، عدم دسترسی به اطلاعات کلیه بازنشستگان غیرهیئت علمی وزارت عتف را مطرح نمودند که در نهایت جلسه‌ای در تاریخ ۲۵ آذرماه ۱۳۹۹ با معاون محترم سازمان برنامه و بودجه و مدیران آن حوزه و با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و نمایندگان بازنشستگان تشکیل و پس از بحث و بررسی مباحث کارشناسی مقرر شد، کارگروهی نسبت به بررسی مشکلات با دفتر فنی صندوق بازنشستگی دستورالعمل اصلاحی معاونان رئیس جمهوری را مجدداً بررسی شود.

وی خاطرنشان کرد: بدین منظور جلسه ای در تاریخ دوم دی‌ماه ۱۳۹۹ با حضور مدیرکل محترم امور اداری وزارت عتف، مشاوران و کارشناسان وزارت با مدیرکل محترم فنی صندوق بازنشستگی کشوری جلسه تشکیل شد که پس از بررسی‌های لازم طی صورت جلسه‌ای مقرر شد، اطلاعات مورد درخواست صندوق بازنشستگی توسط دانشگاه‌ها و مراکز زیرمجموعه به ستاد وزارت اعلام و پس از ویرایش و جمع‌بندی برای اجرا به صندوق بازنشستگی ارسال شد که در حال حاضر اطلاعات آن دسته از دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و حوزه ستادی وزارت عتف به صندوق بازنشستگی کشوری ارسال شده، احکام آنان نیز صادر شده است.

وی گفت: با عنایت به موافقت معاون  رئیس جمهور و سازمان برنامه و بودجه کشور و دستور مقام عالی وزارت، در تاریخ ۶بهمن‌ماه ۱۳۹۹ مبنی بر ضرورت اعمال افزایش ۵۰ درصد حقوق برای بازنشستگان با ذکر مستندات لازم برای اجرای افزایش مورد نظر به رئیس محترم امور سلامت و بیمه‌های اجتماعی سازمان برنامه و بودجه ارسال گردید مجدداً برای نهایی شدن موضوع در تاریخ ۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ جلسه‌ای با حضور جناب دکتر نوبخت و مدیران و مشاوران ایشان با مدیرعامل صندوق و مدیران، نمایندگان بازنشستگان تشکیل و مقرر شد صندوق بازنشستگی کشوری در اسرع وقت نسبت به اصلاح احکام بازنشستگان، بر اساس اطلاعات دریافت شده با لحاظ افزایش ۵۰ درصد حقوق اقدام کنند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم افزود: در تاریخ ۱۳ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ بخش‌هایی از درخواست‌های این وزارت توسط صندوق بازنشستگی کشوری اصلاح گردید و احکام تعدادی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی و ستاد وزارت عتف اصلاح و توسط این وزارت صادر شده است و مابقی نیز به محض تکمیل اطلاعات درخواستی و ویرایش نهایی به اجرا درخواهد آمد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، نظرپور عنوان کرد: با این اوصاف، رفع تبعیض طبقه بین بازنشستگان قبل و بعد از سال ۱۳۹۶ در تمام سطوح شغلی بر طرف گردید و تمام ایثارگران بر اساس قانون به فوق‌العاده تعریف شده در بند ۲ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری نائل و از تاریخ اول مهرماه ۱۳۹۹ از آن بهره‌مند شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: متناسب سازی حقوق بازنشستگان حقوق بازنشستگان وزارت علوم وزارت علوم مالی و مدیریت منابع وزارت علوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری سازمان برنامه و بودجه صندوق بازنشستگی هیئت علمی دانشگاه ها وزارت عتف ماه ۱۳۹۹ بر اساس صادر شد مقرر شد جلسه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.
اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.
حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.
استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.
تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.
استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.
اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حداقل حقوق بازنشستگان 35 درصد افزایش یافت
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی